"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В інтернеті з'явився безкоштовний Photoshop

Четвер, 27 березня 2008, 12:36

Adobe Systems відкрила для публічного бета-тестування онлайновий фоторедактор Photoshop Express, повідомляється в прес-релізі компанії. Новий сервіс є полегшеним варіантом програми Photoshop і доступний тільки через веб-інтерфейс.

Доступ до Photoshop Express безкоштовний. Після реєстрації в системі користувачам надається два гігабайти дискового простору для зберігання файлів. Додаток дозволяє редагувати зображення і додавати до них різні ефекти.

Всього в Photoshop Express присутні три групи інструментів: Basics, Tuning і Effects. Перший розділ дозволяє коригувати баланс кольору фотографії, прибирати "червоні очі", повертати і обрізати картинку. Tuning містить інструменти для зміни балансу білого, яскравості, контрастності і різкості зображення. Effects дозволяє перетворювати кольоровий знімок на чорно-білий, а також спотворювати фотографію.

Такі сервіси, як малювання ліній, друк тексту, олівець - у Photoshop Express не доступні.

Реклама:

У Adobe наголошують, що робота над Photoshop Express не завершена. Користувачам пропонується направляти в компанію свої пропозиції і зауваження щодо роботи сервісу. В цей час Photoshop Express доступний тільки англійською мовою.

Лєнта.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!