Один із найбільших інвестбанків - "Морган Стенлі" - відкриває представництво в Україні

Понеділок, 17 березня 2008, 14:03

Згідно зі стратегією побудови провідного бізнесу на ринках, що розвиваються, інвестиційний банк "Морган Стенлі" оголосив 17 березня про намір дістати відповідні регуляторні дозволи на відкриття представництва в Києві.

Про це компанія повідомила в прес-релізі, текст якого має ЕП.

Компанія також оголосила про призначення Ігоря Мітюкова на посаду керуючого директора та голови представництва "Морган Стенлі" в Києві з підпорядкуванням Райру Симоняну, голові правління "Морган Стенлі" в регіоні, та Френку Петіга, глобальному співголові з інвестиційного банківського бізнесу.

Мітюков, який раніше обіймав посади міністра фінансів і заступника голови Національного банку України, працюватиме в тісному контакті з Павлом Федоровим, головою інвестиційного банківського бізнесу в регіоні, з метою подальшого розвитку бізнесу "Морган Стенлі" в Україні та виведення компанії в лідери ринку інвестиційно-банківських послуг.

Реклама:

"Оскільки ми продовжуємо розбудовувати наш бізнес у Східній Європі, Україна з її потенціалом зростання є стратегічно важливим ринком для "Морган Стенлі", - прокоментував Валід Чамма, співпрезидент "Морган Стенлі" та голова правління "Морган Стенлі Інтернешнл". - Ми вважаємо, що саме зараз настав слушний час для посилення присутності "Морган Стенлі" в Україні."

"Ми дуже задоволені з того, що Ігор Мітюков приєднається до компанії та очолить наш бізнес в Україні, - додав Райр Симонян. - Він талановитий керівник з широким досвідом, який відіграватиме критично важливу роль в розбудові нашого бізнесу в Україні."

"Морган Стенлі" - це одна з найбільших світових компаній у сфері фінансових послуг, що займається широким колом питань, пов'язаних із інвестиційно-банківськими послугами, цінними паперами, управлінням інвестиціями, управлінням статками та кредитуванням. Співробітники компанії в понад 600 представництвах у 33 країнах світу обслуговують корпоративних та приватних клієнтів, урядові та фінансові організації.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!