Маршрутки виставили владі "коридори" в центрі Києва

Четвер, 13 березня 2008, 10:02

У четвер, 13 березня, водії маршрутних таксі продовжують у Києві страйк, вимогою припинення якого є підвищення тарифів на пасажирські перевезення.

З самого ранку вздовж центральних автошляхів столиці, зокрема по Хрещатику і прилеглим до нього вулицям, а також Грушевського, по обидва боки дороги упритул одна до одної стоять маршрутки.

Вочевидь, вони зняті з маршрутів у різних районах Києва, про що свідчать таблички з указівкою маршрутів, залишені на декотрих із них.

Маршрутки виставлені у довгі шеренги. Фактично, вони заблокували тротуари та під'їзди до основних адміністративних будівель столиці. Водії у машинах відсутні.

Реклама:

Як відомо, акцію протесту з вимогою підняти вартість проїзду маршрутні перевізники почали у середу, 12 березня. Тоді на столичні вулиці не вийшли близько 90%, а це майже 2 тисячі маршрутних таксі Києва.

Вони також попереджали, що якщо міська влада не дослухається до їхніх вимог, то у четвер вони заблокують центр Києва

Водночас телеканал ICTV повідомляє, що у четвер протест перевізників набуде нових форм: автобуси вийдуть на лінії, але пересуватимуться містом зі швидкістю 5 км за годину, блокуючи таким чином рух у столиці.

УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!