Черновецький розповідає, що не хоче більше займатися бізнесом

Середа, 12 березня 2008, 13:23

Почесний президент "Правекс-Банку", мер Києва Леонід Черновецький продає банк, оскільки не хоче надалі займатися бізнесом.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Блик".

"Бізнес - це моє минуле. Я не бізнесмен, але ефективний керівник", - сказав Черновецький, додавши, що наразі в "Правекс-Банку" працюють 11 тис. осіб і є "багато підприємств".

Мер Києва зізнався, що він утратив інтерес до грошей. "Я не рахую грошей. Вони не цікавлять мене ні в якій частині. Я не хочу бути найбагатшою людиною у світі. Я не хочу бути взагалі багатим", - відзначив він.

Реклама:

У той же час, Черновецький говорить, що він - людина з амбіціями і певними поглядами. Ці погляди, за словами мера Києва, "відрізняють мене, можливо, від того, хто стоїть біля ларька і п'є пиво".

"Коли сьогодні багато людей, що живуть тільки на хабарі, говорять про мене як про "людину з космосу", або як про поганого керівника - вони просто брешуть або зізнаються, що для них земне життя - це хабарі та корупція, що прикриваються політичним марнослів'ям. Тому що, чим би я не займався, я завжди був вище за них - і в радянський час, і сьогодні. У мене вийшло все", - додав Черновецький.

29 лютого 2008 року Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав дозвіл групі Intesa Sanpaolo (Італія) на придбання акцій "Правекс-Банку" (Київ).

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!