"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Путін розповів про своє багатство і деномінацію рубля

Четвер, 14 лютого 2008, 17:31

Президент Росії Володимир Путін назвав "балаканиною й нісенітницею" повідомлення західних ЗМІ про його багатство.

Про це Путін сказав, відповідаючи на питання кореспондента одного із західних агентств про джерела багатства президента Росії, що журналіст назвав найбільшим у Європі.

"Що стосується різних чуток із приводу мого грошового стану, я дивився деякі папірці стосовно цього. Це просто балачки, які немає чого навіть обговорювати. Нісенітниця", - сказав Путін.

"Все виколупали з носа і розмазали по своїх папірцях", - додав президент під сміх залу.

Реклама:

Відповідаючи на питання одного з російських журналістів, що на початку президентського терміну Путіну задавали іноземні ЗМІ - "Who is mister Putin?", він відповів:

"Мені здається, що я відповів на це питання не словами, а справами, протягом восьми років сумлінно виконуючи обов'язки глави держави. На мій погляд, я не обманув надії громадян Росії", - сказав Путін.

Його також попросили прокоментувати чутки про деномінацію рубля і про те, що уже надруковані нові купюри.

"Брешуть вони все, не вірте", - сказав Путін.

У відповідь на уточнююче питання журналіста, чи гарантує глава держави непроведення деномінації, Путін запитав: "Ви хочете, щоб я їв землю з горщика з квітами і клявся на крові?".

Також, відповідаючи на питання, чи одержав він уже від когось "валентинку", Путін сказав, що дружина привітала його з Днем Святого Валентина, але "валентинки" поки не подарувала.

"Валентинки" мені поки ніхто не встиг подарувати, тому що я готувався до зустрічі з вами і відразу ж після того, як позаймався спортом сьогодні зранку, я, ні з ким не спілкуючись, приїхав сюди, в цей зал, і просто нікого не бачив. З Днем святого Валентина дружина мене, звичайно, поздоровила, однак "валентинку  "зажала", - сказав Путін.

У відповідь журналістка зізналася, що хотіла би подарувати главі держави "валентинку", і запитала, як це можна зробити. "Підходьте", - відповів Путін.

РІА "Новості"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: