"Воля" запустила послугу запису фільмів

Середа, 12 грудня 2007, 18:30

Найбільший оператор кабельного телебачення в Києві компанія "Воля" запустила послугу "Домашній кінозал (відео за запитом)" для своїх абонентів цифрового телебачення "Воля Преміум ТВ".

Про це повідомила прес-служба компанії.

Послуга дає змогу абонентові вибрати фільм для перегляду в будь-який зручний час із можливістю його запису для повторного перегляду (за наявності записуючих декодерів Handan BK1000-DVR).

Основними перевагами, які абонент отримує при замовленні послуги, є можливість подивитися фільм повторно в зручний час, відсутність рекламних блоків, наявність багатоканального звуку й високоякісного зображення.

Реклама:

Перегляд фільмів доступний російською і українською (залежно від наявності в дистриб'ютора), а також оригінальною (англійською, французькою) мовою.

Вартість послуги на період тестування (орієнтовно до 26 грудня) становить 10 гривень за кожен фільм, після закінчення тестування - 20 гривень за фільм.

Абонент може замовити фільм за допомогою персонального сайту або за допомогою телефонного інтерактивного зв'язку (IVR).

Абонент дістає доступ до перегляду фільму протягом 30 хвилин після одержання оплати.

Існують кілька залів для показу різних фільмів.

Розклад сеансів для кожного кінозалу й анонси майбутніх показів доступні на сайті компанії й персональному сайті абонента.

Якщо абонент спізнився на початок сеансу обраного фільму, він може зачекати на початок наступного сеансу.

Перший сеанс будь-якого фільму починається о 06:00, а кожен наступний сеанс починається в наступний після завершення фільму проміжок години.

Наприклад, якщо тривалість фільму 2 години 15 хвилин, то сеанси будуть о 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 24:00, 03:00.

"Воля" має намір повністю замінити аналогове мовлення на цифрове в Києві до березня 2008 року.

Компанія надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ" і доступу до інтернет через кабельні мережі за маркою "Воля Бродбенд".

Група компаній "Воля" належить міжнародному інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), що перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!