"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Воля ввела Нічний безліміт

Понеділок, 3 вересня 2007, 16:41

Найбільший оператор кабельного телебачення в Києві компанія "Воля" з 3 вересня ввела послугу "Нічний безліміт" для абонентів послуги Інтернет "Воля Бродбенд".

Про це сказано в повідомленні оператора.

Кожний користувач може активувати послугу на своєму персональному сайті незалежно від використовуваного ним тарифного плану.

Після активації абонентові надається з 1:00 до 8:00 наступної доби необмежений трафік зі швидкістю до 38 Мбіт за секунду.

Реклама:

Вартість послуги становить 10 гривень за кожну активацію.

Як повідомлялося, "Воля" надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ", а також доступу до Інтернет кабельними мережами під торговельною маркою "Воля Бродбенд".

У серпні 2006 року "Воля" почала надавати послуги дата-центру, який надає клієнтам можливість розмістити свої сервери на спеціально обладнаних технічних майданчиках компанії (послуга хостингу серверів) і забезпечує підключення до Інтернету.

Кабельні мережі компанії "Воля" охоплюють понад 560 тис. абонентів у Києві.

Група компаній "Воля" належить міжнародноve інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), що перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!