Forbes склав рейтинг найбільш переоціненої нерухомості

Вівторок, 28 серпня 2007, 16:23 -

Американський журнал Forbes склав рейтинг найбільш переоцінених ринків нерухомості в світі. Перші три рядка зайняли князівство Монако, а також європейські столиці Рим і Париж.

Головним показником, який враховувався під час складання рейтингу, була кількість років, необхідна для того, щоб окупити вартість нерухомості. У князівстві Монако це 74,07 років, у Римі - 50,51 років, а в Парижі оренда окупить вкладені засоби через 37,45 років. Аналогічний показник використовується для оцінки інвестиційної привабливості цінних паперів.

До десятки також увійшли іспанський Мадрид (30,3 років), американський Лос-Анджелес (26,88 років), канадський Ванкувер (26,81 років), австрійський Відень (25,77 років), новозеландський Окленд (25,64 років), швейцарський Цюріх (25,19 років) і норвезьке місто Осло (23,45 років). Москва, яка в останні декілька років регулярно входить до числа міст із найдорожчою нерухомістю, до рейтингу не потрапила.

Реклама:

У ході дослідження були вивчені ціни на нерухомість і оренду в 50 фінансових столицях світу. Передбачалося, що нерухомість купується не в борг, не є основним місцем мешкання покупця і продається за десять років, причому покупець приймає на себе всі платежі, що супроводжують продаж.

Лєнта.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: