На Турбоатом намагаються пройти люди Григорішина під прикриттям КПУ

Середа, 18 липня 2007, 13:56

Народний депутат Алла Александровська (фракція КПУ) і близько 20 осіб вимагають пропустити їх на територію ВАТ "Турбоатом".

Александровська стверджує, що ці люди - її помічники, і посилається на статус народного депутата.

Однак, за даними служби безпеки підприємства, молоді люди, що намагаються пройти, - співробітники служби безпеки і юридичного відділу київської компанії з управління активами "Сварог ессет менеджмент". Ця компанія є акціонером підприємства, афілійована з бізнесом-групою російського підприємця Константіна Григорішина та близько двох місяців веде судові суперечки із ФДМ, який призначили в.о. гендиректора Турбоатома Віктора Суботіна.

За даними SQ, народний депутат не називає конкретної мети свого приходу, однак стверджує, що про це є домовленість із в.о. гендиректора заводу Віктором Суботіним, який 18 липня перебуває в Києві в службових справах.

Реклама:

Суботін повідомив, що Александровська до нього не зверталася. Суботін також відзначив, що служба безпеки підприємства буде діяти винятково в рамках закону й впустить народного депутата, однак інші візитери пропущені не будуть.

Співробітники служби безпеки заводу повідомили, що в молодих людей, що прийшли, немає із собою документів, які підтверджують статус помічників народного депутата. Вони поводяться зухвало, грубіянять, один з них на прохання представитися заявив, що він - президент України.

Александровській було запропоновано пройти, однак вона відмовляється заходити сама, вимагаючи впустити молодчиків, які прийшли з нею.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!