Ющенко образився на Бойка через Ведомости

Вівторок, 10 липня 2007, 18:21

Президент Віктор Ющенко вимагає ввести в дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 15 червня, у якому критикується діяльність уряду й Міністерства палива та енергетики в частині виконання рішень РНБО з питань енергетичної безпеки, затверджених указами президента.

Відповідний указ розміщений на офіційному сайті президента.

Нагадаємо, що у своєму рішенні від 15 червня РНБО визнала недостатньою роботу органів виконавчої влади з виконання завдань, покладених на неї рішеннями РНБО й уведених у дію указами президента.

У той же час, за підсумками засідання РНБО Віктор Ющенко доручив секретарю Радбезу Івану Плющу й віце-прем'єрові Андрію Клюєву доробити проект постанови РНБО в частині діяльності Міністерства палива та енергетики щодо забезпеченню енергетичної безпеки країни з урахуванням думки уряду.

Реклама:

Нагадаємо, 5 липня російське видання Ведомости опублікувало матеріал, у якому президент України нібито заявив, що Україна може відмовитися від послуг RosUkrEnergo і вже з наступного року перейти до прямих поставок газу за ціною 235 дол. за тисячу кубометрів. У статті глава Мінпаливенерго Юрій Бойко виступав опонентом президента, зокрема міністр заявив: "Хотів би я подивитися на того патріота, що готовий вилучити з української економіки 4 млрд. дол. на рік на користь економіки іншої країни".

Згодом "заяву" Ющенка щодо РУЕ було дезавуйовано Секретаріатом президента, а справжні цитати Ющенко газеті Ведомости можна прочитати тут, також "ЕП" опублікувала пояснення журналіста російського видання.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!