На підприємстві Дніпропетровщини стався викид хімічних відходів

П'ятниця, 11 травня 2007, 19:28 -

На Дніпропетровщині, у Жовтих Водах, із сірчанокислотного цеху гідрометалургійного заводу стався незначний викид у повітря відходів виробництва.

Про це повідомили у прес-службі МНС.

Як зазначили у прес-службі, 11-го травня об 11:00 до Головного управління МНС у Дніпропетровській області надійшла інформація про те, що у місті Жовті Води, на підприємстві ДП "СхідГЗК", у сірчанокислотному цеху гідрометалургійного заводу, стався незначний викид у повітря відходів виробництва.

За попередньою інформацією, до цього призвело порушення технологічного процесу при плановій заміні фільтрів на теплообмінювачах. Викид спричинив утворення специфічного запаху, що охопив населені пункти П’ятихатського району: села Веселоіванівка, Богдано-Надеждівка, Миролюбівка, Культура та Полтаво-Боголюбівка.

Реклама:

Районною санітарно-епідеміологічною станцією проведені заміри забруднення повітря. Евакуація населення не проводилася. Жертв і госпіталізованих немає. Впливу на роботу інших галузей господарської діяльності немає.

Із 12:00 робота заводу призупинена. На місці працює комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, в роботі якої бере участь опергрупа ГУ МНС.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: