Симоненко вважає крадійство та збагачення за рахунок оточуючих "духовною цінністю"?

Понеділок, 12 березня 2007, 13:50

На 11-ому Всесвітньому російському соборі лідер українських комуністів Петро Симоненко заявив у своєму виступі, що крадійство та збагачення за рахунок оточуючих є "нашою духовною цінністю".

Текст виступу Симоненка знаходиться на офіційному сайті КПУ.

Також в своєму виступі лідер комуністів звинуватив зарубіжні економічні організації тому, що саме вони зробили "наших громадян" бідними та безправними.

Реклама:

"Варто підкреслити, що саме зарубіжні "доброзичливці" за активного сприяння вітчизняних зрадників, які по рецептам МВФ, Світового банку ті інших міжнародних фінансових інститутів почали слухняно запроваджувати на пострадянському просторі руйнівну неоліберальну модель економіки, спихнули наших громадян в прірву бідності та безправ’я", - йдеться у тексті виступу Симоненка.

Продовження історії:

Після публікації новини про цінність збагачення за рахунок оточуючих для Петра Симоненка на "Економічні правді" прес-служба КПУ, мабуть злякавшись надмірної відвертості свого "шефа", внесла певні корективи у фразу лідера комуністів: між словами про повагу до ближнього і крадійство було додано слово "недопустимості". Ось такий вигляд має цей фрагмент виступу Симоненка нині:

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!