Азаров так швидко підняв економіку, як Тимошенко її "опрокінула"

П'ятниця, 9 лютого 2007, 15:59

Перший віце-прем’єр-міністр України Микола Азаров на брифінгу заявив, що влада очікує 10% зростання ВВП у січні 2007 р.

"Як Юлії Володимирівні Тимошенко вдалося лише за 6 місяців свого правління опрокінуть економічний розвиток України з +9% росту до -2,5%? – сказав Азаров. – От як можна було примудритися за півроку практично перевернути всю траєкторію економічного розвитку? От так само і нам вдалося всього за півроку значно покращити показники економічного розвитку країни".

"Я хочу віддати належне нашому попереднику Юрію Єханурову, - зазначив Азаров. – Він не робив тих кроків, що зробили ми, але, слава тобі Господи, не робив нічого такого, що наробила Юлія Володимирівна".

"Тому база 2006 року взагалі непогана, - вважає Азаров. – Уряду Єханурова вдалося поступово хоч трохи підготувати підґрунтя для тих рішучих дій, що вчинив уряд Віктора Януковича. От тут я оцінюю позитив. Я говорю те, що є".

Реклама:

На думку Азарова, зараз можна цілком чітко сказати, що ситуація в економіці стабілізувалася.

"Я не випадково сказав, що у нас зростання промислового виробництва в січні склало 15,8%, - зазначив Азаров. – Бо якщо врахувати, що у нас по селу зростання виробництва склало 6,9%, то в цілому за січень 2007 року можна чекати дуже високого зростання ВВП, навіть близько 10%".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!