"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Провідна міжнародна бізнес школа представляє інноваційну програму МВА в Києві ®

Середа, 7 лютого 2007, 09:55

 

14 лютого 2007 року відбудеться презентація програми МВА провідної міжнародної бізнес школи IBR, Institute of International Business Relations, Germany.  Концепція програми МВА IBR удостоєна найвищої оцінки і є прикладом для інших міжнародних шкіл бізнесу.

Ця сучасна інноваційна програма МВА ідеально підходить для керівників-практиків, які перспективно мислять і прагнуть особистого кар'єрного росту і  конкурентоспроможності свого бізнесу.

Дворічний курс навчання дає можливість отримати в Україні європейський ступінь магістра відповідно до західних стандартів, при чому без відриву від роботи. Крім того, програма передбачає вирішення її учасниками практичних завдань на прикладі їх власних підприємств, що дозволяє оцінити  результативність даної освіти  ще в процесі навчання.

Реклама:

Переваги програми 

  • За якістю освіти  учбова програма адміністрування IBR входить до п'ятірки кращих в Європі. За результатами останньої акредитації Європейського Фонду Програм Адміністрування IBR МВА отримала  найвищу оцінку серед інших європейських програм, що дозволило їй стати в один ряд з такими відомими школами бізнесу, як Економічний університет Відня і Kellog Management School.
  • Програма є потужним системним інструментом,  інтегрованим настільки, що кожен модуль приносить реальний результат, а впровадження практичних завдань (проектів) проходить за підтримки консультацій професорів-практиків, що представляють всі п'ять континентів.
  • Логіка  програми проводить слухача від вивчення загальних Макро питань (глобальна присутність, конкуренція, міжнародне право, взаємодія різних бізнес культур) до питань, що дозволяють відкоректувати або розробити стратегію конкретного напряму, департаменту, відділу, особи на підтримку загальної стратегії підприємства, після чого заглиблюється в тактику – HRM, Sales & Marketing, IT, Finance, Operations.
  • Викладачі акцентують увагу студентів на таких формах навчання як тренінг і наставництво шляхом живого обміну досвідом між учасниками програми.
  • Навчання є дистанційно-очним і проводиться без відриву від основної діяльності
  • Заняття проводяться англійською, що дозволяє істотно поліпшити знання мови

Весь професорський склад – іноземні фахівці з таких відомих бізнес шкіл світу як Лондонська бізнес-школа, Оксфордський Університет,  Уортонськая бізнес-школа, а також інших престижних міжнародних університетів

Що дасть програма

Дослідження показали, що придбані знання і навики забезпечують реальне збільшення доходів підприємства, керівник якого проходить курс навчання, а заробітна плата студентів програми росте ще в процесі навчання, відображаючи практичний внесок учасника в бізнес.

Зручність оплати навчання

Унікальність можливості полягає в тому, що сертифікований європейський продукт доступний сьогодні в Україні по субсидіях, що знижують вартість програми на більш ніж 40% у порівнянні з Європою. Існує також ряд опцій по кредитуванню.

Переваги диплому

По завершенню навчання студенти отримують ступінь МВА і  підтверджуючий її, німецький державний диплом МВА на відміну від багатьох інших бізнес шкіл, які обмежуються лише видачею сертифікату.

Зареєструватися на безкоштовну презентацію програми, яка пройде в Києві 14 лютого можна, відіславши своє ім'я і контактний номер телефону по електронній пошті info-ua@ibr-network.com., а  дізнатися більше про програму  - подзвонивши за номером телефону (044) 232 4524

Учбові групи стартують 19 і 26 березня 2007 року.

 

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!