Черновецькому терміново потрібні 75 мільйонів

П'ятниця, 8 грудня 2006, 18:06

На погашення заборгованості Києва за газ виділено понад 90 млн. грн.

Про це сказав в п’ятницю в інтерв’ю журналістам перший заступник голови міськдержадміністрації Анатолій Голубченко, коментуючи рішення Київради про внесення змін до бюджету Києва на поточний рік.

"Вчора проголосували зміни до бюджету на 2006 р. До 15 числа ми проплатимо 94 млн. грн. До 76 млн. грн. ще слід врахувати неосвоєні в цьому році 32 млн. з листопада місяця, які треба було тільки перенаправити. Таким чином в нас 92 млн. 600 тис. буде використано в грудні місяці", - сказав він.

Водночас Голубченко зазначив, що й цих коштів замало. "Ми будемо ще вишукувати мільйонів 75, щоб місяць закрити", - повідомив він.

Реклама:

"Питання грудня і січня дуже складні. Поки я не склав собі в голові як з цього виходити. На наступному тижні я всі ці питання розгляну і зроблю план, баланс", - додав Голубченко.

У документі рішення Київради, яке було в четвер проголосовано депутатами, "Про внесення змін до рішення Київради від 27.12.2005 №621/3082 "Про бюджет міста Києва на 2006 рік" передбачається виділили 76 млн. 345,7 тис. грн. на погашення заборгованості міста за спожитий газ.

Зазначена сума коштів виділяється Головному управлінню палива, енергетики та енергозбереження як дотація на покриття витрат АК "Київенерго" та АК "Дарницька ТЕЦ", які виникли в зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії діючим тарифам.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!