ЮЩЕНКО ПРИГРОЗИВ ЧЕРНОВЕЦЬКОМУ СКАСУВАТИ ЙОГО ТАРИФИ

Четвер, 14 грудня 2006, 16:17

Президент Віктор Ющенко вважає, що київська влада має переглянути своє рішення про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Найкращий вихід сьогодні – це особисто меру міста переглянути своє рішення і внести зміни (у тарифні розрахунки)", - сказав Ющенко на прес-конференції для центральних і регіональних ЗМІ у четвер.

Президент нагадав, що висловлював свою позицію з цього приводу під час розмови з мером Києва Леонідом Черновецьким.

"Меру міста Леоніду Михайловичу Черновецькому я на минулому тижні запропонував: якщо з твоєї сторони не буде запропоновано діалогу і компромісу у розгляді цього питання і пошуку професійної, більш точної відповіді на обставини, я як президент буду змушений скасувати твоє рішення по тарифах", - сказав він.

Реклама:

"Потім скликайте групу, робочу комісію, виходьте на новий рахунок і впроваджуйте нові тарифи через сесію міської ради. Боюсь, через сесію міської ради ще довго таких нормативів не буде прийнято, бо буде заважати політизація", - додав Ющенко.

Водночас президент зазначив, що питання про тарифи надмірно політизоване.

"Багато політизації, багато спроб атакувати проблеми, які штучно надумані. Політичні позиції сил полярно розійшлися. На особистому рівні практично відсутній контакт. Велика порція недовіри", - зазначив він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!