Співробітниці "Привату" затримали "донецького", який намагався пограбувати банк

Четвер, 7 вересня 2006, 12:37

Співробітники маріупольського відділення КБ "ПриватБанк" припинили спробу пограбування й затримали злочинця, що перебував у розшуку.

Як повідомляє Ліга, вранці 6 вересня дві керівні співробітниці банку відкривали в Маріуполі відділення N6 перед початком робочого дня. Вони ввійшли в коридор біля вхідних дверей, і в цей час у будинок пройшов чоловік, що тримав у руках целофановий пакет. Невідомий зажадав віддати йому готівку із каси банку. Зрозумівши, що це грабіж, одна зі співробітниць відповіла, що грошей у відділенні немає. Тоді грабіжник почав вимагати у жінок зняти із себе золоті прикраси.

У цей час чоловік співробітниці, що підвозив дружину до місця роботи й не встиг виїхати, побачив, що на вході у відділення щось відбувається, і кинувся на допомогу.

Скориставшись тим, що він боровся зі злочинцем, співробітниця банку повідомила про напад у чергову частину Маріупольського ГУ УМВД. До приїзду працівників міліції нападника утримували в приміщенні банку. Грабіжником виявився двічі судимий 27-річний мешканець Волноваського району Донецької області, що перебував у розшуку за здійснення інших злочинів.

Реклама:

КБ "ПриватБанк" засновано в 1992 році. Мережа банківського обслуговування включає 2 тис. 95 філій і відділень по всій території України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!