Усе найкраще — дітям

Усе найкраще — дітям

Нинішнє молоде покоління неможливо захистити від комп'ютерів. Пристрої потрібні дітям не тільки для розваг, а й для навчання. Тому батькам залишається створити для дитини максимально комфортні умови. А допомогти в цій нелегкій справі може ергономічне крісло для комп'ютера Kulik System.
Вівторок, 1 травня 2018, 11:00
KULIK SYSTEM- це надсучасне підприємство, яке завдяки колосальному досвіду в області ергономіки, запатентованій системі контролю всіх зон хребта

В асортименті італійської компанії представлені десятки різних моделей. Всі вони створені з упором на конструкцію, що дозволяє зберегти правильне положення хребта без найменшого збитку здоров'ю. Є й дитячі моделі для самих маленьких — модель Kids. Такі крісла виготовляються під керівництвом досвідчених фахівців в області ергономіки. В результаті ретельних наукових досліджень і вдосконалення системи фахівцям вдалося зробити предмет меблів, який надійно захистить хребет і здоров'я дитини в цілому.

У чому секрет

Створене з думкою про здоров'я дітей, крісло KIDS забезпечує максимально правильне положення тіла дитини під час сидіння. Запатентована ергономічна система, яка контролює п'ять основних зон організму, рівномірно розподіляє навантаження на хребет. В результаті дитина відчуває себе комфортно, навіть якщо дуже довго засиділася за виконанням завдань, творчістю або грою на комп'ютері.

Кілька механізмів регулювання дозволяють налаштувати крісло під анатомічну будову людини, її зріст і пропорції тіла.

Реклама:

На окрему увагу заслуговують можливості вибору оптимального положення конструктивних елементів меблів. Юний користувач може з легкістю регулювати:

  • кут нахилу спинки — дозволяє вибрати найбільш зручне положення для м'язів спини;
  • кут нахилу крісла — служить для досягнення найвищого комфорту;
  • висоту крісла — мінімізує навантаження на підколінні артерії;
  • висоту підлокітників — усуває м'язову напругу з зап'ясть і передпліч;
  • спинку за висотою — сприяє підтримці і розвантаженню поперекового відділу;
  • висоту підставки для ніг Ring Base — гарантує правильне положення ніг під кутом 90 градусів.

Ергономічне крісло витримує навантаження до 80 кг, а саме має вагу всього в 22 кілограми.

Ортопедичне крісло KIDS — ідеальний вибір для дитини від 4 до 7 років за всіма параметрами. Воно рівномірно розподілить навантаження на хребет, навчить стежити за правильною поставою і збереже здоров'я.

PROMOTED

Колонка є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Точка зору редакції «Економічної правди» та «Української правди» може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.
Реклама: