"Авторська колекція" або як народжуються унікальні українські вина

"Авторська колекція" або як народжуються унікальні українські вина

PROMOTED. Міжнародна компанія Ipsos Comcon заявила, що головною тенденцією на винному ринку України - є поєднання нових технологій з Авторськими ідеями.
Середа, 21 грудня 2016, 10:00
ведучий винороб компанії Villa Krim

За звітом компанії, яка займає третє місце в світі за обсягом проведених маркетингових досліджень і має офіси в 87 країнах, 2016 рік став значущим для українського ринку продуктів виноробства. Ipsos Group, створена в Парижі, Франція, у 1975 році,  і є незалежною дослідницькою компанією, керованої і контрольованої професіоналами в області досліджень ринку.

Зокрема, у їх дослідницькому звіті була відзначена ТМ Villa Krim як бренд, що набирає обертів і завойовує серця споживачів. З продажами більше 6 млн. Пляшок на рік дана торгівельна марка продовжує нарощувати обсяги, залишаючись одним з лідерів за рівнем рекомендацій серед споживачів і з нульовим показником відмови від торгової марки

Зовсім нещодавно портфель бренду підняв планку українського виноробства ще вище, запропонувавши національному ринку колекцію Авторських вин, які не мають аналогів не тільки у Україні, а й за кордоном. Це 4 позиції, створені за ексклюзивною рецептурою провідним виноробом компанії Бояном Борисовим. Сорти винограду для купажів підібрані таким чином, щоб з одного боку підкреслити їх індивідуальні особливості, а з іншого - гармонійно розширити палітру смаків і ароматів. "Створюючи Авторську колекцію, я цілеспрямовано використав не тривіальні купажі. Мені вдалося об'єднати характер різних ділянок терруара, зробивши смак вина унікальним ", - каже Автор. Понад 100 купажів було створено для кожної позиції, перш ніж були обрані найкращі з них для включення у нову колекцію.

Ось, що говорить маестро про ассамбляж своєї колекції:

Біле напівсолодке вино Трамінер - Мускат наповнює кожного почуттям радості і глибокого задоволення. Трамінер є одним з найбільш цінних винних сортів винограду, а Мускат привносить неповторний аромат у букет, доводячи його до досконалості. Рекомендую спробувати це вино з класичної італійської пастою з морепродуктами і вишуканим пармезаном

"У червоному напівсолодкому вині Каберне - Піно Нуар я поєднав оксамитову м'якість солодощі Каберне і спокуса кислинки Піно Нуар. Воно прекрасно відтіняє ніжне м'ясо птиці і поєднується з витонченим фрикасе під дивовижним вершковим соусом.

 

Життя, як вишукане вино, насолоджуватися ним можна лише з Авторським вином Villa Krim. Подаруйте собі хвилину натхнення, післясмак якої буде тривати годинами.

http://villakrim.ua/

"Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю"

PROMOTED

Колонка є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Точка зору редакції «Економічної правди» та «Української правди» може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.