Елітний смарт-годинник TAG Heuer Connected: бійся, Apple Watch

Елітний смарт-годинник TAG Heuer Connected: бійся, Apple Watch

PROMOTED. Навала смарт-гаджетів не вщухає — особливо носимих девайсів. Серед усього «розумного» асортименту найбільш популярним є наручний годинник. Він здатен повністю замінити фітнес-браслет і частково мобільний телефон.
Понеділок, 17 жовтня 2016, 09:00

Зараз натільний аксесуар набуває більш престижного статусу. За останні два роки виробники швейцарських годинників почали переходити на новий рівень — поєднувати ексклюзивність з багатофункціональністю. Одним словом, реалізують елітний "розумний" годинник.

Спроби створення ексклюзивного смарт-годинника

Відомий годинник Apple Watch Edition, виготовлений з 18-каратного золота, виробник позиціонує як аксесуар, призначений для елітного осередку суспільства. Хоча насамперед він радше сприймається черговим смарт-аксесуаром. Та й виглядає не дуже преміально в поєднанні з доданими ремінцями (особливо з фтореластомерним Sport Band).

До 2015 року "золота молодь" та активні, заможні люди задовольнялися швейцарськими годинниками без будь-яких "інтелектуальних" здібностей. Спостерігалися спроби створити багатофункціональний натільний гаджет під торговою маркою Montblanc (точніше, багатофункціональним в цьому годиннику був тільки ремінець).

Реклама:
На фото – Андрій Терентьєв, підприємець, travel-hacker і йог. Фото зроблені спеціально для Stylus.ua

Компанією Manufacture Modules Technologies були представлені моделі під брендами Frederique Constant і Alpina, які вміють рахувати кроки, спалені калорії, відстежувати фази сну. Виробник Breitling, в свою чергу, запропонував звичайний на вигляд наручний хронометр, призначений для пілотів і здатний синхронізуватися з iPhone (втім, це його єдина смарт-здатність).

Серед перерахованих брендів помітно відрізняється швейцарська компанія TAG Heuer. У 2016 році вона представила нову розробку — перший в колекції "розумний" швейцарський годинник. Це TAG Heuer Connected, який дійсно можна назвати багатофункціональним.

Він має і Bluetooth, і бездротовий інтернет, що дозволяє йому відслідковувати активність, перевіряти пошту, повідомляти про події в соцмережах і завдяки вбудованому мікрофону приймати голосові команди. Це не перший "розумний" годинник преміум-класу, але поки єдиний, здатний позмагатися в функціональності з "яблучним" конкурентом Apple Watch.

 

Особливості швейцарського смарт-годинника TAG Heuer Connected

Корпус TAG Heuer Connected виготовлений з титану, циферблат покриває сапфірове скло, стійке до подряпин. Збірка виконана за стандартом IP67, а значить, аксесуар повністю захищений від пилу і може перебувати під водою не довше 30 хвилин на глибині до 1 м.

На вигляд годинник схожий на звичайний механічний, хоча насправді він має LCD-дисплей зі змінними циферблатами. Довжина діагоналі (а точніше, діаметр) екрана — 1,4 дюйма, роздільна здатність — 360х360 пікселів, що свідчить про високу чіткість зображення.

Головною перевагою дисплея Connected є відображення часу на заблокованому екрані, чого, наприклад, Apple Watch не вміє. Тобто користувачу не потрібно витрачати час на розблокування екрану, щоб переглянути відстеженні фітнес-дані або просто подивитися, котра година.

Процесором TAG Heuer Connected обраний Intel Atom Z34XX з частотою 1,6 ГГц, який забезпечує високу продуктивність. Програмну платформу очолює операційна система Android Wear — на сьогодні найбільш поширена серед "розумних" годинників. Вона сумісна з мобільними ОС не раніше версій Android 4.3 і iOS 8.2. Об'єм оперативної пам'яті становить 1 Гб, для постійного зберігання особистої інформації відведені щедрі 4 Гб.

Є датчики руху, необхідні для збору даних про фізичну активність, і GPS-модуль, якого, до речі, немає у першому поколінні Apple Watch, що робить його "прикованим" до смартфона. Акумулятора ємністю 410 мАг вистачає на 25 годин звичайного використання.

Пристрій продається з різними ремінцями — з каучуковим (коричневим) і шкіряним (білим, синім, чорним, оранжевим, червоним, жовтим, зеленим). Ексклюзивний варіант годинника представлений в модній нині варіації "рожеве золото". Корпус цієї моделі виготовлений з 18-каратного золота, що можна сприймати як черговий виклик на дуель Apple Watch Edition.

TAG Heuer Connected — поки що єдиний "розумний" годинник преміум-класу з широкою функціональністю. На сьогоднішній день це виграшний варіант для активних людей, які піклуються про статус в суспільстві або надають перевагу пристроям від іменитого виробника, розцінюючи їх як безперечний гарант високої якості. Придбати годинник TAG Heuer Connected ви можете в інтернет-магазині Stylus.ua

PROMOTED

Колонка є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Точка зору редакції «Економічної правди» та «Української правди» може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.
Реклама: