"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Сергій Мавроді: "Нічого я не затриманий"

Сергій Мавроді: "Нічого я не затриманий"

"Адвокати ці мої - тварі кончені, просто мразі... Це чистої води провокація. Мстяться, мабуть, що їх вигнали"
П'ятниця, 30 березня 2012, 13:48
"Економічна правда", економічний проект "Української правди"

30 березня засновник фінансової піраміди "МММ-2011" Сергій Мавроді спростував, що він затриманий на декілька діб.

Це він зробив, як завжди, власноруч за допомогою відеоблогу.

Як пояснював раніше "Економічній правді" сам Мавроді, він остерігається робити письмові заяви, щоб унеможливити маніпуляції з його прізвищем. Зі своїми вкладниками він спілкується виключно за допомогою відео.

Реклама:

Нагадаємо, раніше була розповсюджена заява одного з московських судів, що засновника піраміди затримали за несплату штрафу. Зокрема, про це писала ЕП.

Паралельно в інтернеті невідомі почали розповсюджувати масові повідомлення про те, що у зв'язку з арештом "МММ-2011" перестала платити гроші.

 "Адвокати ці мої - тварі кончені, просто мразі... Це чистої води провокація. Мстяться, мабуть, що їх вигнали", - сказав Мавроді.

.....................

Довідка

В 1990-х роках Мавроді заснував піраміду МММ. За деякими даними, ця піраміда була знищена зусиллями російської влади. Разом з нею втратили свої гроші мільйони росіян.

Мавроді знову прикував увагу громадськості після того, як на початку 2011 року оголосив про запуск нового проекту під назвою "МММ-2011", прибутковість якого, за запевненнями самого Мавроді, становитиме 360% річних.

За задумом Мавроді, раніше засудженого за шахрайство, учасники "МММ-2011" фінансують один одного, а всі операції проходять виключно в інтернеті.

Влада різних країн неодноразово заявляла, що буде припиняти діяльність піраміди, і навіть що вони арештовують рахунки "МММ-2011". На практиці, жодних перешкод діяльності піраміди, окрім інформаційної війни, поки не чиниться.

Колонка є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Точка зору редакції «Економічної правди» та «Української правди» може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.
Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!