Київський житловий комплекс отримав у Лондоні 5 зірок

Київський житловий комплекс отримав у Лондоні 5 зірок

Четвер, 27 жовтня 2016, 18:30 -

Київський житловий комплекс "Нова Англія" у Голосіївському районі отримав 5 із 5 зірок в рамках лауреатів "EUROPE PROPERTY AWARDS" в категорії "Best Residential Development Ukraine"

Компанія-забудовник Royal House представляла Україну на міжнародному конкурсі із комплексом "Нова Англія". За правилами 5 зірок визначають 85 судей і виводять компанію з європейського рівня, на міжнародний International Property Awards

Нагордження відбулось в ніч на 27 жовтня в лондонському готелі Grosvenor Square Marriott.

European Property Awards - це етап конкурсу International Property Awards і одна з найпрестижніших у світі премій в галузі нерухомості, яка щорічно з 1995 року вручається в Лондоні за результатми голосування журі з понад 70 осіб.

Реклама:

Лауреати премії визначається не тільки за архітектуру проектів, але й за відповідність проекту стандартам енергоефестивності та "зеленого" будівницвта. Для України це дійсно рідкісна перемога на конкурсі такого рівня – зазвичай 5 зірок отримували проекти займали бельгійських, турецьких та іспанських забудовників.

 

Комплекс "Нова Англія" розташований в Голосіївському районі Києва, недалеко від станції метро "Васильківська". Поруч – дельфінарій, популярні столичні ТРЦ та Виставковий центр. Свою назву комплекс отримав за архітектурний стиль та ландшафтний дизайн, натхненням для якого стали класичні англійські будівлі. Також комплекс містить тенісний корт – для фанатів гри справжніх аристократів. Київський іподром та Клуб верхової їзди – також поруч. Детальніше про житловий комплекс можна дізнатись за посиланням http://new-england.com.ua/ua/.

 

Для забудовника це не перший комплекс, натхнений Сполученим Королівством. До цього компанія Royal House збудувала "Британський квартал". Цей проект увійшов в ТОП-11 найкрасивіших житлових комплексів Києва.

Завдяки замкнутому циклу виробництва, власній будівельно-монтажній базі та наявності професійної групи архітекторів і проектувальників з великим досвідом роботи Royal House з 2004 року здійснює будівництво комфортного житла.

Всього Компанією було реалізовано 25 проектів нерухомості загальною площею понад 50 000 квадратних метрів

Реклама: