Український стартап BitsWallet дозволяє сплачувати криптовалютою у торговій мережі

Четвер, 2 вересня 2021 —
2 вересня 2021 року в Україні з'явився стартап BitsWallet який за підтримки фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions дозволяє проводити операції з криптовалютою і, в тому числі розплачуватися криптовалютою як традиційним платіжним засобом.
 
Фото: bitswallet.com

Платіжне рішення BitsWallet якнайкраще вирішує поточну ринкову потребу користувачів. Рішення дозволяє користувачам вільно і безпечно купувати й продавати різноманітні криптовалюти, проводити обміни, переклади, і, найголовніше, — розплачуватися криптовалютою безпосередньо у торговельній мережі або Інтернеті.

Перед власниками криптовалюти давно постає питання її використання не тільки в інвестиційній формі, але і в повсякденному житті у вигляді розрахунків за товари та послуги. Тепер за допомогою платіжного рішення BitsWallet прямі оплати криптовалютою стали можливі! У користувачів BitsWallet з'явилася можливість прив'язати свою банківську карту VISA або Mastercard прямо до кріптовалютного балансу і сплачувати за товари та послуги як звичайною картою, у тому числі використовуючи вже всім звичні сервіси токенізаціі GoolePay та ApplePay!

"Будь-який користувач може перейти за посиланням https://bitswallet.com, пройти реєстрацію, прив'язати до аккаунту карти NEOBANK, після чого вільно користуватися своїм балансом криптовалюти: сплачувати покупки криптовалютою або знімати гроші в банкоматах", — розповів Володимир Власов, CEO BitsWallet

Маючи унікальний досвід побудови власного крітопроцессінга, компанія EASYTRANSFER стала технічним партнером стартапу BitsWallet: 

"Цієї весни нам надійшла пропозиція створити унікальний продукт, аналогів якому немає на фінансовому ринку СНД. Суть продукту була в поданні простого і безпечного сервісу для всіх жителів України з обміну цифровими валютами Bitcoin, Ethereum тощо. Фокус був на простоті використання цифрових валют в повсякденному житті, в тому числі застосовуючи їх в оплатах. Маючи необхідні технології та свою розробку, а також досвід запуску подібних проєктів в Азії, і розуміючи необхідні завдання, ми з ентузіазмом взялися за цю роботу" — розповів Дмитро Шелудько, CEO компанії EASYTRANSFER

Реалізація нового для ринку продукту стала можливою завдяки підтримці Фінтех екосистеми Concord Fintech Solutions.

Протестувати BitsWallet можна вже відсьогодні (2.09.2021), пройшовши просту реєстрацію за посиланням https://bitswallet.com.

Реклама: