Контролери "Житомиргазу" провели контрольну перевірку показань лічильників на 48%

Середа, 12 травня 2021 —
АТ "Житомиргаз" проводить контрольну перевірку вузлів обліку газу. Така перевірка проходить щорічно. Процес контрольної звірки займає декілька хвилин. Співробітники компанії здійснюють його самостійно, використовуючи фотофіксацію, головне – надати доступ до вузла обліку газу.

 

Згідно Кодексу ГРМ, яким керується АТ "Житомиргаз", раз на півроку контролер має зафіксувати показання лічильника та внести дану інформацію до білінгової системи. Збір даних виконується безпосереднім візитом до помешкання та фотофіксацією даних на лічильнику.

"Контрольна звірка проводиться щорічно, незалежно від пори року. Це робиться для того, аби наші споживачі сплачували за реально спожиті кубометри газу та не виникало розбіжностей у розрахунках," - розповідає директор комерційний АТ "Житомиргаз" Людмила Усик.

Перед тим, як приступити до роботи, усі контролери проходять температурний скринінг та огляд медичного працівника. Контролери мають захисні маски, антисептики та рукавички.

"В таких умовах ми працюємо другий рік поспіль. Наші працівники дуже відповідально ставляться до виконання свої роботи з дотриманням усіх епідеміологічних вимог, адже мова йде про безпеку та здоров’я кожного"  - говорить начальник відділу інспектування Віта Кузьмич

Сьогодні у компанії "Житомиргаз" працює 109 контролерів, а кількість споживачів природного газу в області – близько 365 тисяч.

Реклама: