Надра Банк ще чекає на мільярд від Фірташа

Середа, 10 березня 2010, 09:12

Нацбанк пішов на поступки бізнесменові Дмитру Фірташу і переніс крайній термін внесення інвестором першого траншу в капітал проблемного Надра Банку.

5 березня в НБУ відбулася чергова зустріч керівництва регулятора з представниками потенційного інвестора, пише газета "Дело".

На цій зустрічі представники Дмитра Фірташа змогли переконати чиновників, що від ідеї санувати банк бізнесмен не відмовляється і має намір завести гроші в капітал не пізніше середини наступного тижня.

"Планується, що інвестор зможе внести перший транш розміром 1 млрд. гривень до 17 березня", - цитує видання слова джерела у правлінні Нацбнку.

Реклама:

Як повідомлялося, у програмі фінансового оздоровлення, яка була розроблена тимчасовим адміністратором спільно з інвестором і була погоджена в лютому з НБУ, крайнім терміном внесення першого траншу в капітал Надра Банку було 1 березня.

Однак до цього часу обіцяні кошти так і не надійшли в проблемний банк.

Відповідно до програми фінансового оздоровлення Надра Банку, 2010 року двома траншами інвестор зобов'язується завести в капітал фінустанови 2,8 млрд. гривень. Ще 3,2 млрд. гривень надійдуть у 2011 році.

Всього програма фіноздоровленія Надра Банку розрахована на 6 млрд. гривень інвестицій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!