Рейдери захопили санаторій у Криму - Мінпраці

П'ятниця, 5 березня 2010, 20:37

Міністерство праці і соціальної політики заявляє про рейдерське захоплення санаторію імені Семашка в кримському місті Сімеїз.

Про це йдеться в повідомленні міністерства, передає агентство УНІАН.

У Мінпраці зазначають, що "група людей під керівництвом колишнього директора санаторію Ігоря Іоффе захопила кабінет нинішнього директора Олександра Забудського і вилучила печатку".

При цьому нападники нібито мотивували свої дії рішенням Київського районного суду м. Сімферополя.

Реклама:

У Мінпраці, у сфері управління якого перебуває цей санаторій, стверджують, що ніяких документів про рішення суду до відомства не надходило.

"Вже більше двох років Мінпраці спільно з правоохоронними органами бореться за санаторій, майже всі корпуси якого під час управління Іоффе передані в довгострокову оренду без узгодження міністерства, у тому числі й медичний корпус", - кажуть вони.

При цьому під час перевірок фінансово-господарської діяльності колишнього директора санаторію були виявлені численні порушення і недоліки, через які і був звільнений з посади Іоффе", - наголошується в повідомленні міністерства.

"Якщо Київський райсуд Сімферополя відновив його на посаді, то з відповідним рішенням має бути ознайомлено і міністерство, яке призначає керівника цієї оздоровчої установи і контролює його діяльність", - наголосили у відомстві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: