У Тимошенко задумалися про електронну комерцію

Понеділок, 22 лютого 2010, 10:45

Блок Юлії Тимошенко виступив із законодавчою ініціативою вдосконалення чинного законодавства у сфері електронної комерції.

Автор відповідного законопроекту "Про електронну комерцію" - депутат фракції БЮТ Юрій Полунєєв, повідомляє прес-служба Юлії Тимошенко.

Згідно із повідомленням, метою закону є "забезпечення в Україні правового порядку дистанційного укладання й виконання правочинів із застосуванням електронних інформаційно-комунікаційних засобів і технологій". 

Зокрема, електронна торгівля включає використання всіх видів інформації і комунікаційних технологій в сфері торгівлі і виробництва, пропонує та надає різноманітні можливості для інтерактивного зв'язку між виробниками і замовниками та покупцями. 

Реклама:

Планується, що ухвалення проекту закону дозволить запровадити єдиний підхід до державного регулювання діяльності цієї сфери та поліпшити умови інвестування в розвиток систем обслуговування безготівкового обігу, що збільшить недержавне фінансування таких програм. 

Також прогнозується, що його реалізація сприятиме підвищенню рівня економічної безпеки країни та громадян - користувачів електронних крамниць, а також зменшенню витрат держави та бізнесу на підтримку готівкового обігу та паперового оформлення угод. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!