Пінчук переглядає умови дефолту

Вівторок, 16 лютого 2010, 18:06

Interpipe Limited, власник дніпропетровської трубно-колісної компанії "Інтерпайп", має намір провести збори власників єврооблігацій на суму 200 млн. доларів із погашенням 2 серпня 2010.

Про це йдеться у повідомленні на Люксембурзькій фондовій біржі, інформує агентство "Інтерфакс-Україна".

Повідомляється, що керівництво компанії запропонує відкласти умови настання дефолту. 

Раніше повідомлялося, що Interpipe Limited 10 лютого 2010 року здійснив виплату піврічного купонного доходу за ставкою 8,75% річних з єврооблігацій на суму 200 млн. доларів із погашенням 2 серпня 2010 року.

Реклама:

Зараз в повідомленні компанії, Deutsche Trustee Company Limited, яка веде справи Interpipe Limited на біржі, повідомляється, що емітент не здійснив виплату процентного доходу за піврічним купоном.

Згідно з умовами випуску, виплата мала відбутися 2 лютого 2010 року з можливою відстрочкою погашення на п'ять робочих днів.

"Незважаючи на дефолт, що наступив за умовами випуску, емітент має намір переконати власників цей дефолт перенести", - зазначено в повідомленні.

Як повідомляє інформагентство, інвестори припускали, що "Інтерпайп" на цьому тижні озвучить пропозицію, пов'язану з відстрочкою дефолту або з реструктуризацією боргу на три-п'ять років.

Експерти відзначили, що інформація минулого тижня про виплату купона могла бути пов'язана з помилкою системи, яка здійснює нарахування купонів, внаслідок чого нарахування деяким власникам таки зробилось.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: