"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Банк "Надра" виплатить усі відсотки за депозитами

Вівторок, 16 лютого 2010, 16:16

Проблемний банк "Надра" з 17 лютого 2010 року буде виплачувати відсотки за депозитами у повному обсязі та без обмежень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Зараз фінансовий стан банку "Надра" дозволяє виплачувати всім вкладникам-фізичним особам ринкові відсотки без обмежень", - йдеться в повідомленні.

У рамках спеціальних пропозицій з 17 лютого банк пропонує всім вкладникам-фізичним особам продовжити депозитний договір, розмістивши кошти під ринкові процентні ставки: максимальна ставка складе 19,5% у гривні, 9,5% у доларах і 8,5% у євро.

Реклама:

Крім того, клієнти зможуть отримати додаткові бонуси: на 1% збільшиться ставка за депозитами клієнтів у сегменті до 150 тис. грн., які подовжили свої договори хоча б на рік.

Також в рамках спеціальної пропозиції клієнти зможуть одержувати додатково 2% до базової процентної ставки, якщо зроблять конвертацію депозиту в гривню.

Як підкреслюється в повідомленні, банк "Надра" планує продовжити послідовне виконання усіх взятих на себе в 2009 році зобов'язань перед клієнтами.

Всього протягом 2010 року 99% вкладникам-фізичним особам, які підключилися до комплексної програми виплати депозитів, крім виплат минулого року, банк поверне близько 2,4 млрд. грн.

Як повідомлялося, правління НБУ прийняло рішення продовжити роботу тимчасового адміністратора в банку "Надра" на рік - до лютого 2011 року.

Українські ЗМІ повідомляли, що потенційним інвестором банку "Надра" є український бізнесмен Дмитро Фірташ.

Group DF, що належить бізнесмену, заявляла про намір придбати контрольний пакет акцій банку "Надра" ще в листопаді 2008 року.

Згідно з даними НБУ, на 1 жовтня 2009 року за розміром загальних активів (25,893 млрд. грн.) банк "Надра" займав 11 місце серед 182 діючих банків, тоді як роком раніше за цим показником він був шостим.

Чистий збиток банку в 2009 році склав 1,364 млрд. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!