"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович погрожує підняти економіку за рахунок "глибини"

П'ятниця, 15 січня 2010, 22:55 -

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що впровадження новітніх технологій на підприємствах призведе до збільшення робочих місць.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

"Розробивши більше ста різних галузевих програм, ми запроваджували модель інноваційно-інвестиційного розвитку, яка передбачає збільшення обсягів переробки сировини і глибину його переробки", - заявив він.

За його словами, без впровадження новітніх технологій як на існуючих підприємствах, так і на нових, це неможливо зробити

"Україна не може бути сировинним придатком країн, що розвиваються. Україна має інвестиційний потенціал, ресурс, вірніше - ємність. І звичайно ми все це бачимо у досить високому рівні зростання економіки, в зростанні доданої вартості", - зазначив лідер ПР.

Янукович впевнений, що там де поліпшуються технології - зростає кількість робочих місць, зростає додаткова вартість і росте обсяг прибутку.

"Чим глибше переробка, тим вищим є економічний результат", - зазначив кандидат у президенти.

"Ми не бачимо іншого шляху розвитку нашої країни. Той ресурс, який має сьогодні Україна, має величезну колосальну перспективу. При ефективному управлінні економікою в найближчий період часу можна домогтися поліпшення життя людей", - вважає лідер ПР.

Кандидат у президенти нагадав, що в 2003-2004 роках його команді вдалося за рахунок зростання валового внутрішнього продукту збільшити доходи населення на 30% і збільшити пенсії в 2,5 рази.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: