У Жеваго спростовують причетність до банківських махінацій

Четвер, 10 грудня 2009, 15:16

Банк "Фінанси та Кредит" заперечує свою причетність до організації конвертаційного центру в Донецькій області.

Про це сказано у відкритому листі голови правління банку Володимира Хливнюка на адресу голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, передає агентство "Українські новини".

"Як керівник банку "Фінанси та Кредит"... я вимагаю негайного спростування інформації щодо причетності банку до озвучених операцій", - сказано в листі.

Хливнюк зазначає, що в служб СБУ відсутні будь-які факти щодо причетності фінустанови до конвертаційних схем і фінансування виборчої кампанії.

Реклама:

Як повідомлялося, співробітники СБУ 3 грудня затримали 3 підозрюваних в організації конвертаційного центру в Донецькій області

Фіктивні комерційні структури діяли на території Донецька і Луганської області.

Під час обшуків СБУ затримала автомобіль інкасаторської служби одного з банків, у якому перебував наряд охорони з опечатаними мішками для перевезення грошей.

Під час слідчих дій оперативники вилучили близько 300 печаток фіктивних підприємств, 45 комп'ютерів, 210 тис. гривень готівкою, на рахунках арештовано близько 300 тис. гривень.

Як повідомилоінформоване джерело, інкасаторський автомобіль належить банку "Фінанси та Кредит".

Гроші, які перебували в автомобілі, призначалися для підкупу виборців на виборах Президента в Луганській і Донецькій областях.

При цьому співрозмовник агентства не уточнив, від імені якої партії ці гроші мали піти на підкуп.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!