"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Головний податківець застрахує себе сам

Понеділок, 6 липня 2009, 09:18

Компанія "Брокбізнес", власниками якої є брати Сергій і Олександр Буряки, вдруге поспіль виграла тендер на страхування співробітників Державної податкової адміністрації (ДПА).

Загальний обсяг страхових премій, які ДПА перерахує компанії свого шефа за страхування співробітників, складе близько 4 млн. гривень, пише газета "Дело".

При цьому керівництво "Брокбізнес" заперечує будь-який зв'язок між перемогою у конкурсі й тим, що один із власників страховика очолює податкову.

"Цей тендер проведений з дотриманням всіх норм законодавства, і наша перемога в тендері ДПА ніяк не пов'язана з її керівником. Просто попередня страхова компанія, яка надавала послуги співробітникам ДПА, відмовилася проходити переліцензування по цьому виду страхування ", - запевняє голова правління "Брокбізнес" Вадим Загребной.

Реклама:

За словами Загребного, перемога у тендері залежить не стільки від акціонерів, скільки від репутації компанії, оперативності страхових відшкодувань, розгалуженості філійної мережі і якості обслуговування.

"Крім того, при проведенні торгів в даний час стали враховувати фінансовий стан компанії, її матеріально-технічне забезпечення і кваліфікацію співробітників. А ми відповідаємо всім цим вимогам", - стверджує страховик.

"Брокбізнес" дійсно досить часто виграє тендери на закупівлю страхових послуг. Так, 2008 року компанія брала участь у 67 тендерах, з них виграла в 20, за 6 місяців 2009 року при участі у 48 тендерах "Брокбізнес" виграв 13.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: