Новинський буде виправляти помилки Жеваго

Четвер, 20 листопада 2008, 09:46
 

ЗАТ "Смарт-холдинг" розпочав переговори з урядом Болгарії про придбання найбільшого в цій країні металургійного комбінату "Кремиковці".

В прес-службі "Смарт-холдингу" у середу повідомили, що переговори тільки розпочалися, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"До нас звернулися як до компанії, що має великий досвід антикризового управління підприємствами ГМК - "Промет" в Болгарії і Макєєвським метзаводом (ММЗ) в Україні", - пояснили в прес-службі.

При цьому було відзначено, що на цей час про якісь результати переговорів говорити передчасно: "Поки ми вивчаємо ситуацію на підприємстві".

Реклама:

У прес-службі також констатували, що ніяких домовленостей про постачання сировини на "Кремковці" не існує.

Як повідомлялося, Vorskla Steel Bulgaria, що входить до групи "Фінанси і Кредит" українського бізнесмена Костянтина Жеваго, 20 жовтня поточного року вирішила призупинити угоду й інвестиційну активність на болгарському меткомбінаті "Кремиковці" через непогодженість дій усіх зацікавлених сторін.

Також повідомлялося, що менеджмент комбінату почав готуватися до виводу з експлуатації доменних печей внаслідок розірвання угод.

Vorskla Steel Bulgaria також заявила, що буде розглядати поновлення інвестицій у меткомбінаті "Кремиковці" тільки на умовах управлінського контролю над підприємством.

Державі належить 25,3% акцій комбінату "Кремиковці", інші акції обертаються на болгарській біржі.

Президентом і основним бенефіціаром "Смарт-холдингі" є Вадим Новинський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: