На літаку у Кельн за 200 гривень

П'ятниця, 10 жовтня 2008, 13:46

ВАТ "Авіалінії Wizz Air", дочірня структура угорського низькобюджетного перевізника Wizz Air з 15 січня 2009 року відкриває міжнародні рейси у Лондон, Дортмунд, Кельн.

Рейси за маршрутами Київ - Дортмунд з частотою чотири рази на тиждень, Київ - Кельн три рази на тиждень, Львів - Лондон (Лутон) четири рази на тиждень і Львів - Дортмунд три рази на тиждень, заявила член ради директорів Wizz Air Наталія Казмер, повідомляє агенство "Інтерфакс-Україна" .

За її словами, квитки на ці рейси будуть коштувати від 199 грн у Дортмунд і Кельн та від 299 грн у Лондон. З 15 жовтня відкриваються чартерні рейси у єгипетські міста Шарм-ель-Шейх і Хургаду .

Крім того, за словами Наталії Казмер, компанія визначається наразі, чи відкривати рейси у Тбілісі та Катовицю. Вона зазначила, що у Тбілісі дорогий аеропорт, а стосовно Катовиці "не зрозуміла позиція польської влади".

Реклама:

Компанія поки не відкриває рейс до Мілана, оскільки необхідно доопрацювати міждержавні договори, зазначила представник авіакомпанії. "Наша мета - відкрити якомога більше рейсів безпосередньо. Пересадок робити не збираємось", - сказалавона.

За її словами Казамер, компанія також планує здійснювати внутрішні перевезення у східні міста України. "Ми розглядаємо польоти на схід України. Треба вибрати, де ринок відреагує одразу", - сказала вона.

Наталія Казмер також повідомила, що на зиму авіакомпанія зменшує кількість рейсів до Сімферополя, збільшує до Львова і закриває до Одеси. Вона зазначила, що у січні 2009 року компанія отримає другий новий літак Airbus A320 на 180 місць. У період із 1 квітня 2009 року  до 30 березня 2010 року парк авіакомпанії має складатися із 5 літаків.

"Wizz Air Україна" у 2009 році планує перевезти більш 1 млн пасажирів і найняти близько 200 співробітників в Україні. За період із липня 2008 року пасажирами компанії стали 80 тис осіб.

В даний час перевізник експлуатує один літак Airbus-320. У 2009 році компанія планує поповнити флот двома Airbus-320.

  Угорська авіакомпанія Wizz Air почала роботу в 2004 році.Виконує польоти у Великобританію, Францію, Німеччину, Італію, Іспанію, Польщу, Норвегію, Фінляндію, Швецію, Туреччину, Грецію.  Флот компанії налічує 19 літаків Airbus-320.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: