Трамп зацікавився українським ринком нерухомості

Понеділок, 9 червня 2008, 17:41

Trump Organization запропонувала місцевим девелоперам використовувати у своїх проектах бренд Trump.

Трамп зацікавлений у будівництві знаменитих Trump Plaza у всіх столицях на пострадянському просторі, - пише "Комерсант-Україна".

У минулий четвер в Києві виконавчий віце-президент корпорації Trump Organization Дональд Трамп-молодший (син мільярдера; відповідає за проекти і угоди корпорації) і голова ради директорів девелоперскої компанії DeVision Дмитро Буряк обговорювали можливість співробітництва компаній, говориться в повідомленні DeVision.

Буряк повідомив , що найбільше сина мільярдера зацікавили проекти готелю Euro Park на вулиці Володимирській в Києві (31,5 тис. кв. м, вартість біля $60 млн.) і гольф-клубу в Конче-Заспі.

Реклама:

"Мова йде про використання бренда Trump. Дональд Трамп своїх грошей у проекти не вкладає, але допомагає їх залучати",- розповів Дмитро Буряк.

За його словами, зустріч носила ознайомлювальний характер - переговори продовжаться у двадцятих числах червня в Нью-Йорку.

У лютому 2006 року Трамп відвідував Київ. Під час візиту він провів зустрічі з радником Президента України Віктором Ткачуком і керівником консорціуму Українське будівництво Андрієм Заїкою.

У США об'єкти під брендом Trump стоять на 20-30% дорожче інших. За даними нью-йоркського агентства Cityrealty, житлові об'єкти під брендом Trump відносяться до категорії самих престижних житлових кондомініумів на Манхеттені.

Вартість квартири з п'ятьома спальнями в Trump Park Avenue (Park Avenue, 500) становить $20,4 млн., а аналогічної квартири в сусідньому Park Tower (Park Avenue, 502) - $14,9 млн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: