Дубина літав в Москву коштом ІТЕРИ?

П'ятниця, 18 січня 2008, 18:03

За інформацією джерел Економічної правди, вчора новий голова "Нафтогазу України" Олег Дубина був помічений в Залі офіційних делегацій аеропорту Бориспіль в компанії з власником відомої газової компанії ІТЕРА Ігорем Макаровим.

Як повідомив співробітник аеропорту Дубина повертався з Москви чартерним рейсом на літаку марки Эмбрайєр, що належить газовому олігарху. "Літак с емблемою ІТЕРИ простояв сьогодні до обіду", - повідомив співрозмовник.

Нагадаємо що вчора, Олег Дубина провів зустріч з головою "Газпрому" Олексієм Міллером. Як повідомили ЗМІ вона носила "ознайомчий характер і пройшла безрезультатно".

В середу, після засідання Кабміну перший віце-прем'єр Олександер Турчинов повідомив журналістам що найближчим часом мають відбутися переговори між НАК "Нафтогаз України" і "Газпромом" відносно поставок і тарифів на транзит природного газу територією України.

Реклама:

На питання, чи буде представляти українську сторону керівник "Нафтогазу" Олег Дубина, Турчинов не відповів:

"Зроблено доручення керівництву НАК "Нафтогаз України" із вирішення нагальних питань. Це самостійний керівник, який може визначити, коли й кому купувати квитки на літак".

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!