"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НКЦПФР позбавила ліцензії інвесткомпанію, пов'язану з росіянином

Середа, 9 листопада 2022, 18:09 -

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зупинила дії ліцензій компанії ТОВ "Фрідом Фінанс Україна", яку було включено до українського санкційного списку.

Про це повідомляє пресслужба НКЦПФР.

Відповідну резолюцію Комісія прийняла на виконання рішення РНБОУ від 19 жовтня 2022 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" та введених в дію Указом президента від 19 жовтня.

З метою захисту прав та інтересів інвесторів та клієнтів компанії Нацкомісія проводить додаткову роботу та здійснює комунікацію для подальшого прийняття окремого рішення щодо дій, які необхідно здійснити товариству, у зв’язку із зупиненням дії ліцензій на провадження професійної діяльності на ринках капіталу з урахуванням вищезазначеного рішення РНБО.

Реклама:

Засновник інвестиційної компанії Freedom Finance, бізнесмен Тимур Турлов у 2022 році відмовився від громадянства Росії та став громадянином Казахстану.

Freedom Finance надає брокерські, депозитарні та дилерські послуги в основному в Казахстані та Росії та спеціалізується на американському ринку цінних паперів. З жовтня 2019 американська Freedom Holding торгується на фондовій біржі Nasdaq.

Нагадуємо:

Реклама:

Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про накладення санкцій на понад 250 бізнесменів, понад 1,5 тис компаній та 4 тис пропагандистів, колаборантів та пов’язаних з ними компаній.

Реклама: