Новини 16 вересня: у Коломойського забрали право експлуатувати аеропорт Дніпра, купівля ОВДП через "Дію"

П'ятниця, 16 вересня 2022, 21:00

Про аеропорт Дніпра. Дніпровський окружний адміністративний суд скасував компанії "Галтера" Ігоря Коломойського право експлуатації Дніпропетровського аеропорту.

Про військові облігації. Кабінет міністрів затвердив постанову, яка дасть можливість кожному українцю старше 18 років придбати військові облігації через "Дію".

Про аміак. Президент Володимир Зеленський у п'ятницю заявив, що підтримає ідею відновлення експорту російського аміаку через Україну лише в тому випадку, якщо Росія поверне Україні українських військовополонених.

Про гроші від Світового банку. У листопаді Світовий банк може затвердити пакет додаткової фінансової допомоги для України на суму 1 мільярд доларів, а також розглядатиме рішення про виділення коштів на фінансування дефіциту бюджету і відновлення інфраструктури.

Реклама:

Про "транспортний безвіз". Президент Володимир Зеленський затвердив угоду між Україною та Євросоюзом про вантажні перевезення автомобільним транспортом - так званий "транспортний безвіз".

Ексклюзив ЕП

Війна спише. Як у Києві продовжують знищувати історичні будинки

Реклама:

Як забудовники використовують війну для знищення пам'яток. Які точки на мапі Києва зараз найбільш гарячі через конфлікти забудовників та громади?

Реклама: