Рейтингове агентство Quacquarelli Symonds припиняє співпрацю з РФ

Вівторок, 8 березня 2022, 11:55

Британська рейтингова компанія Quacquarelli Symonds, яка спеціалізується на вищій освіті та іноземних дослідженнях, припиняє співпрацю з новими клієнтами та призупиняє активну взаємодію з поточними російськими клієнтами.

Про це йдеться у заяві компанії.

"У QS ми єдині в обуренні війною, яку Росія веде проти українського народу. Ми віримо в силу міжнародної освіти для сприяння порозумінню та співпраці, але ми бачили фото університетських містечок, які без розбору зазнали нападів", - йдеться у заяві.

"Ми підтримуємо українських та іноземних студентів та абітурієнтів, які постраждали, за допомогою наших консультаційних послуг та послуг відстеження мобільності.

Реклама:

Ми організуємо дискусії світової освітньої спільноти щодо кризи та того, як ми можемо спільно підтримувати постраждалих через наші саміти, веб-сайти та публікації", - додають в QS.

"Наразі ми редагуємо російські та білоруські записи у новому списку університетів QS і припиняємо просувати їх як напрям для навчання", - йдеться у заяві.

Також компанія припиняє рекламувати російські університети або Росію як місце для навчання.

"Ми припиняємо будь-яку взаємодію з новими клієнтами в Росії та призупиняємо активну взаємодію з поточними російськими клієнтами", - додали в QS.

Quacquarelli Symonds - компанія, що спеціалізується на вищій освіті та іноземних дослідженнях, заснована в 1990 році Нунціо Куакуареллі. Вона найбільш відома тим, що щороку публікує рейтинг QS World University Rankings.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: