В МІУ шукають фінансування для великої кільцевої навколо Києва

Вівторок, 17 квітня 2018, 17:55
 

Міністерство інфраструктури і зацікавлені органи розглядають три варіанти фінансування будівництва великої кільцевої дороги навколо Києва.

Про це йшла мова на нараді під головуванням заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка, передає прес-служба міністерства.

Заступник міністра інфраструктури зазначив, що наразі першочерговими питаннями є фінансування, стадія готовності проекту і ситуація з документацією щодо землевідведення.

"Розглядається три варіанти фінансування будівництва великої кільцевої дороги навколо Києва: за рахунок державного бюджету, залучення міжнародних інвесторів або на умовах концесії", - сказав він.

Реклама:

"Необхідно якомога швидше вирішити всі проблемні питання і почати будівництво першої черги ВКАД. Це дозволить розвантажити і зберегти дороги Києва, зменшить кількість ДТП в місті, буде сприяти посиленню України як транзитної держави і розвитку інфраструктури Київської області", - зазначив Лавренюк.

За підсумками наради всім учасникам було доручено в двотижневий термін подати Міністерству інфраструктури пропозиції щодо шляхів вирішення проблемних питань.

Як повідомлялося, у 2018 році навколо столиці розпочнуть будівництво великої кільцевої дороги, щоб розвантажити місто від транзитного транспорту.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: