Ціни на нафту зростають після різкого зниження напередодні

Вівторок, 17 квітня 2018, 10:18

Ціни на нафту піднімаються у вівторок після зниження за підсумками попередньої сесії.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

Підтримку ринку надає оптимізм щодо перспектив угоди ОПЕК+ про обмеження видобутку нафти, а також прогнози подальшого зниження запасів пального в США.

Ціна червневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:10 збільшилася на 0,29 долара (0,41%) - до 71,71 долара за барель. У понеділок контракти подешевшали на 1,16 долара (1,6%) - до 71,42 долари за барель.

Реклама:

Вартість ф'ючерсу на нафту WTI на травень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялася до цього часу на 0,36 долара (0,54%) - до 66,58 долара за барель. За підсумками попередньої сесії контракти знизилися в ціні на 1,17 долара (1,74%) - до 66,22 долара за барель.

Міністр нафти Кувейту Бахит ар-Рашиді в понеділок заявив, що ОПЕК і її союзники на зустрічі в червні розглянуть можливість продовження угоди про обмеження видобутку на 2019 рік.

"У червні ми матимемо можливість зустрітися і оцінити угоду, - заявив Рашиді. - Ринкова ситуація визначить те, чи варто нафтовидобувним країнам укладати постійну угоду для підтримки стабільності ринку".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!