ГПУ не виявила порушень під час обшуків "Нової Пошти" – компанія

Понеділок, 19 березня 2018, 22:15

Генеральна прокуратура не виявила порушень під час обшуків Нової Пошти.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Юрій Луценко підтвердив, що у ході обшуків, проведених 16.03.2018 у компаніях групи, порушень виявлено не було", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що вилучені під час обшуку гроші клієнтів компанії "Пост Фінанс" будуть повернуті.

Реклама:

"Юридична служба групи компаній "Нова Пошта" відповість на всі запитання генеральної прокуратури та надасть усі необхідні матеріали, що дасть змогу прийняти законне рішення у справі", - розповідають у Новій Пошті.

Зазначається, що на зустрічі із співзасновником компанії В’ячеславом Климовим, генпрокурор Юрій Луценко висловив стурбованість через використання перевізників у схемах транспортування нелегальних товарів.

"Сторони домовилися про розробку спільного плану дій з метою не допустити можливі випадки перевезень незаконних вантажів", - підсумовують у компанії.

Як відомо, 16 березня представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що генпрокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування вказаного кримінального провадження.

У суботу Сарган заявила про вилучення в офісних та складських приміщеннях компанії або споріднених з нею підприємств не облікованих готівкових коштів.

"Нова пошта" спростувала цю інформацію. Там заявили, що в Харкові правоохоронцями були вилучені кошти в компанії "Пост Фінанс", які оприбуткованi вiдповiдно до законодавства. Компанія має намір оскаржувати вилучення коштів.

Пізніше в "Новій пошті" також повідомили, що правоохоронні органи під час проведення обшуків в офісах компанії вилучили 132 тисячі гривень.

19 березня Юрій Луценко повідомив, що провів зустріч зі співзасновником "Нової пошти" В’ячеславом Климовим щодо нещодавних обшуків в приміщеннях компанії.

Читайте також: Співвласник "Нової пошти": Я не вірю у випадковості

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: