Укргазбанк продає нерухомість на 240 мільйонів

Понеділок, 30 жовтня 2017, 17:45

Укргазбанк виставив на продаж через онлайн-майданчик з реалізації майна OpenMarket (СЕТАМ) 65 об’єктів на суму понад 240 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу OpenMarket.

"АБ "Укргазбанк" виставив на продаж через OpenMarket (ДП "СЕТАМ") нерухомість, земельні ділянки та паркувальні місця у Київській, Сумській, Кіровоградській, Харківській, Дніпропетровській, Рівненській, Полтавській, Тернопільській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях на суму 240 751 316 гривень", - йдеться у повідомленні.

Продаж активів Укргазбанку проходить за участю міжнародної консалтингової компанії JLL в рамках договору про співпрацю, підписаного у лютому 2017 року.

Реклама:

"Наш майданчик вже показав свою ефективність, продаючи активи банку з минулого року та заробивши для держави і установи понад 158 мільйонів гривень з середнім приростом початкової ціни на 10%. Аукціони з новими лотами, як і всі інші з вересня 2017 року, пройдуть з використанням найсучаснішої технології захисту Blockchain", - зазначається у повідомленні.

"Торги по всіх об’єктах відбудуться 28 листопада 2017 року", - наголосив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов.

OpenMarket (ДП "СЕТАМ") - майданчик реалізації майна через мережу Інтернет з використанням технології захисту даних Blockchain. Система працює на всій території України з 2014 року.

Раніше повідомлялося, що до кінця 2017 року держава мала намір продати "Укргазбанк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: