"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український стартап увійшов у десятку кращих "зелених" стартапів світу

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 15:45

Український стартап Go To-U увійшов до десятки кращих на міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав співзасновник проекту Назар Шимоне-Давида.

Зазначається, що команда розробників ідеї отримає 95 тис. євро для розширення мережі безкоштовних зарядних станцій для електромобілів.

За словами засновника стартапу, ідея Go To-U полягає в тому, щоб об'єднати соціально-відповідальні бізнеси, які підтримують шлях екологічного і прогресивного розвитку людства.

Реклама:

Ресторани, готелі та інші заклади зі сфери послуг за свої кошти встановлюють зарядки для електрокарів, користуватися якими можна безкоштовно. Go To-U через мобільний додаток і хмарний сервіс, забезпечують потік нових клієнтів на електромобілях. Мережа таких зарядок включає вже понад 100 локацій в Україні.

"Для максимально зручного користування нашою партнерською мережею, ми придумали спосіб, як зарезервувати місце і час зарядки, щоб не виникало черг до зарядки і не було розчарованих клієнтів. Для бізнесу вартість електроенергії, витраченої на зарядку абсолютно не відчутна, особливо на фоні витрат на кондиціонування влітку чи роботи кухні", - зазначає Назар Шимоне-Давида.

95 тис. євро команда витратить на розвиток платформи та вдосконалення сервісу. За словами автора ідеї, кошти виділятимуть у три етапи. На першому етапі команда працюватиме над тим, щоб масштабувати проект на глобальному рівні, організовуватиме різні освітні проекти.

ClimateLaunchpad - це один з найбільших у світі конкурс зелених стартапів. Вперше українські команди почали представляти там свої проекти у 2016 році.

Нагадаємо, у світовому фіналі конкурсу, що відбувся на Кіпрі, взяли участь понад 100 команд із 35 країн світу. В тому числі три команди з України, яких відібрали на всеукраїнському етапі ClimateLaunchpad.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!