Uklon буде безкоштовно страхувати пасажирів

Середа, 18 жовтня 2017, 19:00

Український онлайн-сервіс виклику таксі Uklon спільно з місцевою донькою французької страхової компанії AXA запустили безкоштовне страхування життя пасажирів.

Про це повідомляє Ain.ua.

Відзначається, що страховка поширюється автоматично на всіх користувачів додатку або веб-інтерфейсу сервісу у всіх містах, де працює Uklon. Сервіс вже вніс відповідні зміни в угоду користувача. Як стверджують в компанії, страхування пасажирів сервісу онлайн-таксі - перше в Європі рішення такого роду.

Реклама:

Страхова сума становить 50 тисяч гривень. Від користувачів або водіїв-партнерів не потрібно додаткових платежів - страхування оплачує Uklon, що закріплено в призначеній для користувача угоді. У сервісі також запевнили, що впровадження нової послуги не вплине на тарифи. За словами засновника і техдиректора компанії Віталія Дятленко, робота над проектом тривала кілька місяців.

Згідно з інформацією в призначеній для користувача угоді, сервіс передасть страховику наступну інформацію користувача: ПІБ, номер телефону, дату народження, серію і номер паспорта. Якщо частина даних вже є в розпорядженні Uklon, то паспортні дані компанія запросить вже в разі ДТП.

Страховик (а угода прописана не конкретно для AXA) має право розпоряджатися персональними даними, в тому числі з метою реклами та маркетингу. Директор по маркетингу Uklon Данило Ваховський прокоментував цей момент так: "З юридичної точки зору, в разі настання страхового випадку, користувач Uklon стає клієнтом AXA. Тому ми додали цей пункт, щоб не було потім питань по передачі даних і їх подальшого використання партнером".

Якщо страховий випадок станеться, користувач може спеціальною кнопкою відправити інформацію в колл-центр Uklon як із закритого, так і з активного замовлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: