Екс-голова правління Олександр Дубілет подав позов проти Приватбанку

Середа, 27 вересня 2017, 19:10

Колишній голова правління Приватбанку Олександр Дубілет подав позов проти Приватбанку про захист честі, гідності та ділової репутації.

Даний позов зареєстрований у Печерському районному суді Києва.

Позивачем є Олександр Дубілет, а відповідачами Приватбанк та "Інформаційне агенство Інтерфакс-Україна". Третьою особою виступає ще один колишній голова правління банку Олександр Шлапак.

В описі немає переліку претензій позивача. Засідання призначене на 30 жовтня.

Реклама:

4 липня в прес-центрі інформагенства "Інтерфакс-Україна" відбулась прес-конференція тоді ще голови Олександра Шлапака. На ній він повідомив, що під виданими фіктивними кредитами стоять підписи усіх голів правління, в тому числі Олександра Дубілета та всіх його колег.

За кілька днів колишній замголови правління Дмитро Дубілет (син Олександра Дубілета) повідомив у Facebook, що може подати в суд на Шлапака.

За словами екс-голови Приватбанку Олександра Шлапака, ГПУ відкрила кілька кримінальних справ проти колишніх керівників або власників банку за статтями 218 і 220 Кримінального кодексу, а саме – доведення банку до неплатоспроможності.

Крім того, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ, НАБУ та САП розслідують декілька справ, пов'язаних з Приватбанком.

21 грудня минулого року Приватбанк перейшов у державну власність.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!