"Укрпошта" дозволила оформлювати міжнародні відправлення онлайн

Понеділок, 18 вересня 2017, 16:55

Укрпошта надала можливість своїм клієнтам оформити міжнародні відправлення онлайн.

Про це повідомила прес-служба Укрпошти.

Оформити міжнародне відправлення в одну з 234 країн і окремих регіонів можна на сайті Укрпошти через "особистий кабінет".

Крім цього функціоналу компанія запустить в тестовому режимі можливість створення супровідних документів, митних декларацій для міжнародних відправлень, розрахунку тарифу з урахуванням актуального курсу валют НБУ, отримання штрих-коду, за яким можна відстежити шлях відправлення.

Реклама:

Для цього необхідно зареєструватися в "особистому кабінеті" на сайті Укрпошти та оформити необхідні документи. Укрпошта пропонує знижку в розмірі 5% всім, хто реєструє відправлення онлайн.

Більш того, з 18 вересня клієнти, які оформили відправлення через "особистий кабінет" зможуть відправити посилку без черги в 15 відділеннях в Києві. У найближчі місяці компанія планує розширити список таких відділень.

Зараз онлайн можна оформити лише посилки до 10 кг. З початку жовтня така можливість буде поширюватися на посилки вагою до 30 кг.

Наразі сервіс запущений в тестовому режимі.

Нагадаємо, "Укрпошта" оголосила про початок пілотного проекту з оплати доставки посилки одержувачем, який, в першу чергу, спрямований на інтернет-магазини.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: