Укрпошта здаватиме майно в оренду через ProZorro.Продажі

Вівторок, 8 серпня 2017, 15:05

ProZorro.Продажі запускає новий напрям роботи - оренду майна для комунальних підприємств, місцевих органів виконавчої влади, організацій з державною часткою понад 50%. 

Про це у вівторок, 8 серпня, засновники проекту розповіли на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, передає Урядовий портал.

"Тепер ми надаємо можливість не тільки продавати державі і купувати у неї, а ще й орендувати.  Це зробить використання майна держпідприємств максимально ефективним. Наступним кроком має стати підготовка системи до продажу  самих підприємств під час так званої малої приватизації", - зазначив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Повідомляється, що ПАТ "Укрпошта" стає першим підприємством з державним акціонерним капіталом в Україні, яке розробило та запроваджує механізм здачі в оренду на конкурентних засадах".

Реклама:

"Укрпошта" знаходиться в сфері управління Мінінфраструктури.

Надає більше 50 видів послуг в 10,6 тис. Відділеннях по всій Україні. У штаті компанії - 76 тис. Працівників, з яких 33 тис. Листонош і 13 тис. Операторів поштового зв'язку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: