Група "Приват" Коломойського перезапустила феросплавний завод в США

Понеділок, 28 серпня 2017, 15:35

Американська компанія Felman Production відновила виробництво силікомарганцю на одній електропечі заводу Нью-Хавен (штат Західна Вірджинія) після аварії.

Про це повідомляє Platts, передає Uaprom.

20 серпня піч вийшла на своє нормальне виробниче завантаження.

Реклама:

За останні кілька років Felman періодично зупиняла виробництво на заводі Нью-Хавен. Останній інцидент стався 9 липня, коли пішла дуга в печі. 15 липня агрегату провели перезапуск, але через три дні в тій же печі пішла друга дуга, яка привела до виходу з ладу трансформатора.

Минулого тижня Felman спростувала інформацію про те, що перезапустила одну з печей, зазначивши, що все ще проводяться ремонтні роботи.

У листопаді 2015 року один з агрегатів заводу вийшов з ладу (повністю згорів), що призвело до роботи підприємства однієї піччю.

Felman перезапустив завод Нью-Хавен (штат Західна Вірджинія) у 2014 році, після того як він був зупинений з червня 2013 року по липень 2014 року. Felman і Eramet Marietta, оператор заводу Марієтта (штат Огайо), є єдиними північноамериканськими виробниками марганцевих феросплавів.

Felman Production входить до складу холдингу Georgian American Alloys, пов'язаного з групою "Приват", бенефіціарами якої є Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов.

У червні 2015 року CC Metals and Alloys LLC, що також входить в Georgian American Alloys, тимчасово призупинила виробництво феросиліцію на заводі Калверт Сіті (штат Кентуккі) потужністю 100 тисяч тонн на рік, щоб скоротити рівень складських запасів, накопичених на тлі слабкого попиту на ринку.

Felman Trading Inc., сестринська компанія Felman Production, займається продажами феросплавів обох підприємств на ринках Північної і Південної Америки.

Коломойському та Боголюбову також належать феросплавні активи в Україні. Зокрема Нікопольський і Запорізький феросплавні заводи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: