"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НКРЕ скаржиться, що "Урядовий кур’єр" ламає її плани

Вівторок, 22 серпня 2017, 10:03

Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг скаржиться на затримку публікації її постанов газетою "Урядовий кур'єр".

Про це йдеться у прес-релізі НКРЕ.

Затримка публікації, наголошують у Комісії, створює серйозні ризики для стабільної роботи регулятора.

Як відомо, окремі рішення НКРЕ набирають чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні - газеті "Урядовий кур'єр".

Реклама:

"Після неодноразових звернень НКРЕ до редакції газети, органів влади та міжнародних організацій було опубліковано низку постанов комісії. Проте слід зазначити, що, незважаючи на певні зрушення, вимоги закону так і не виконуються в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, станом на сьогодні залишаються неопублікованими 38 постанов, з яких 23 акта очікують свого опублікування від 18 до 168 днів, що створює серйозні ризики стабільної роботи комісії.

Перелік рішень НКРЕКП, неопублікованих у газеті "Урядовий кур’єр"

"Зазначені рішення Комісії оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕ, проте так і не набули чинності у зв’язку із затримкою опублікування, що призводить до правового колапсу у сферах енергетики та комунальних послуг", - заявили у прес-службі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: